Talya Bilişim SPA&Wellness Pazarına Uygun Çözümler Sunuyor(Turizm Yatırım Dergisi-Ekim 2013 Sayısı)
Elektra markasıyla turizm sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Taya Bilişim, otellerin SPA&Wellness birimlerini yönetmelerini, sağlayacak birçok modül ile entegre olan ürünüyle hizmet veriyor.
Talya Bilişim olarak 20 yılı aşkın süredir Elektra markasıyla turizm sektörüne yönelik teknolojik çözümler sunuyoruz. Elektra Otel Yönetim Sistemi, otelin ön bürosunda misafir girişiyle başlayan operasyonun, otel içindeki tüm süreçlerini yönetebilecek kapsamda, 22 farklı modülden oluşuyor. Amacımız, otellerimizin yazılıma yönelik tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek olduğu için otelin tüm departmanlarını kontrol eden modüllerimiz birbirine entegre olarak çalışıyor. Böylece otellerimizin hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de teknolojideki son gelişmeleri misafirlerine sunmalarını sağlıyoruz. Spa & Wellness Merkezlerine ve Spa & Wellness birimi olan otellere, Elektra Sağlık & Spa Programımızı öneriyoruz.  Elektra Sağlık & Spa modülü ile üye ve misafirlerin devamlılığının yanı sıra medikal özgeçmişi, fiziksel ölçüm ve grafikleri ve benzeri kişiye özel bilgileri takip edilebilir. Satış otomasyonu ile entegre edilip gelir, gider ve personel performans analizleri yapılabiliyor. Ayrıca CRM programı ile entegre kullanılarak kutlama ve tebrik mesajları gönderilebilir, toplu SMS ve eposta gönderimi sağlanabiliyor. Bu program aynı zamanda cari bilgilerin takibi ve detaylı raporlama özelliği ile üyeliği dolmak üzere olan veya dolan, borçlu olan üyelerin bilgileri, detaylarıyla analiz edilmesine imkan veriyor.
Saklanan Müşteri Bilgileri, Sağlık Sorunlarını Engelliyor
 Spa&Wellness tesisleri otel seçimlerinde tercih sebebi olacak kadar büyümüş bir sektör. Bu nedenle 2000’den fazla otele teknolojik çözümler sunan bir firma olarak, bu pazarı oldukça önemsiyoruz. Spa yönetimi konusunda gelen yenilikler ile programda güncellemeler yaparak sektörün ihtiyaçlarına anında cevap veriyoruz. Retina veya parmak izi okuyucu kullanılarak yapılan harcama, Elektra Sağlık & Spa Programındaki üye hesabına ve eğer SPA merkezi otelin kendi işletmesiyse misafirin oda hesabına da eş zamanlı olarak yansıyor. Son dönemlerde revaçta olan otel seçiminde termal birimler de önem sahibi… Termal tesislere gelen misafirlerin sağlık özgeçmişi, geçirdiği hastalıklar, dayanabileceği su sıcaklığı ve benzeri bilgiler sistemde tutuluyor bu sayede işletme ve müşteri yaşanabilecek sağlık sorunlarını önlemiş oluyor.