SPA & Wellnes Konseptli Tesisler Bizim için Özel Bir Önem Arzediyor (Turizm&Yatırım Ekim 2015)

Talya Bilişim olarak 20 yılı aşkın süredir “Elektra Otel Yönetim Sistemleri” markasıyla turizm sektörüne yönelik teknolojik çözümler sunuyoruz. Pek çok farklı teknolojik çözümün bir arada kullanılabilmesi nedeniyle Spa& Wellness konseptli tesisler bizim için özel bir önem arz ediyor. Her modülümüz gibi Sağlık &SPA programımız da Elektra Ön Büro ve Muhasebe modüllerine tamamen entegre… Aynı zamanda Avrupa Birliği kimlikleri, pasaportlar ve TC Nüfus Cüzdanlarını okuma konusunda benzersiz bir doğruluk oranına ve hıza sahip olan Kimlikokurürünümüzü doğrudan SPA modülümüze entegre edebiliyoruz. Bununla beraber pazarlama faaliyetlerinin bizce vazgeçilmez başrol oyuncusu olan CRM uygulamalarını SPA modülümüzle beraber kullanım olanağı sağlıyoruz. Elektra CRM ve Operasyon Yönetimi Programı”ile ISO: 10002 Müşteri  Memnuniyeti Sistemi’ni uygulayan tüm tesislerde misafir memnuniyetini önemli oranda arttırabiliyoruz. Tesislerimizde ekstra harcamalar için çoğunlukla para veya üye kartı kullanımını ortadan kaldıracak çözümler tercih ediliyor. Örneğin, yiyecek, içecek gibi ücretli hizmetler için retina veya parmak izi okuyucu kullanılabiliyor. Retina veya parmak izi okuyucu kullanılarak yapılan harcama, Elektra Sağlık & Spa Program’ındaki üye hesabına ve eğer SPA merkezi otelin kendi işletmesiyse misafirin oda hesabına da eş zamanlı olarak yansıyor. Böylece hem harcama analizleri için detaylı bilgi alarak işletmeye, hem de para veya kart taşıma yükünden kurtardığımız için misafirlerimize büyük kolaylık sağlıyoruz. Elektra Sağlık & Spa Programı ile yapılan giriş çıkış çıkış kontrolü sayesinde işletme zamanlı kampanyalar yapabiliyor. Örneğin işletmeye öğlen saatlerde gelen müşteri sayısı memnun edici düzeyde değil ise ev hanımlarına özel kampanya hazırlayarak, cazip hale getirilebiliyor. Turnike veya kartlı kapı entegrasyonlarıyla da kampanyanın takibinin sistem üzerinden yapılmasını sağlıyoruz. CRM programı entegrasyonu ile doğum günleri, evlilik yıl dönümleri vb. özel günlerde otomatik olarak kutlama veya hediye masaj bildirimi sms ve e-posta gönderimi Elektra Sağlık & Spa üzerinden yapılıyor böylece işletmenin müşteri devamlılığı ve memnuniyetini üst düzeyde tutuyoruz. Son dönemde oldukça gündemde olan giderek yaygınlaşan yaşam koçluğu uygulaması ile Spa & Wellness’e olan ilgi de arttı. Kişilerin kendilerinde rahatsız oldukları bölgelerle ilgili kişiye özel spor – diyet programları veriliyor. Biz de yazılımsal olarak Spa&Wellness birimlerine bu takipte yardımcı oluyoruz. Kişinin beden ölçüleri, uygulanması gereken özel programlar Elektra Sağlık & Spa Programında saklanıyor. Kişiye ait rapor ve grafikler istendiği anda sistemden kolaylıkla alınıyor.   Mobil uygulamalar, her alanda olduğu gibi Spa & Wellness pazarında da önemli bir etken haline geldi. Artık tabletlerden ve akıllı telefonlardan randevu almak, anket doldurmak, sipariş vermek…vb işlemleri dijital ortamda gerçekleştirmek mümkün. Elektra ile CRM uygulamalarının entegrasyonu tesislere önemli avantajların kapılarını aralamaktadır.
Ekin MAVİ – Talya Bilişim Halkla İlişkiler Sorumlusu